Facebook Twitter Youtube MySpace Last.fm

Prosjekter

Låtmakerne - Alt starter med ei god låt..


Låtmakerne er et samlingsbasert kurstilbud for musikere som ønsker å skrive. Et samarbeid mellom flere aktører som jobber med utdanning av låtskrivere.  Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Askil Holm, Kulturservice & Magiquint.

Hva gjør de på kursene?
Bli med på kurs med Askil Holm og Rulle Smit! På dette kurset får du lære å lage låter sammen med Askil Holm, sanger, låtskriver og produsent fra Namsos, og Rulle Smit, skuespiller og regissør fra Røros. Låtmakernes tilnærming til håndverket er svært annerledes og herlig kreativ. Kurset passer alle fra 13 år og oppover, enten en betrakter seg som musikalsk eller ei! 

Temaene for den gode låta er rundt oss alle. Enten det er de store samfunnsspørsmålene, eller det enkle, nære i livene våre. Kurset gir en grundig innføring, gjennomgang og en solid dose inspirasjon til håndverket.– Alt starter med ei god låt, sier Askil og Rulle. Gode tekster og melodier er en av de viktigste råvarene for en hver suksessfull artist. Låtmakerne skal bidra til å skape framtidas tekstskrivere, kanskje er akkurat du en av dem? 

Ønsker du å booke Låtmakerne?

KULTURSERVICE AS
c/o Gunnar Reed
Telefon: +47 90 62 48 50
02.02.2015   |   0 kommentarer

Quizshow med Christer & AskilChrister Falck & Askil Holm har sammen laget et Quizshow der Christer spør og Askil spiller. Ser du etter aktiviteter for en kunde eller en privat person som ønsker noe mer til sitt arrangement kan dette være et spennende alternativ. Quizen er en blanding av allmenn- og musikkquiz som spesialtilpasses hver enkelt anledning.

Book Christer & Askil til ditt arrangement her:

KULTURSERVICE AS
c/o Gunnar Reed
Telefon: +47 90 62 48 50
26.01.2015   |   0 kommentarer

Tekst og Musikk i Krig og Konflikt

Låtskriverkurs: Tekst og Musikk i Krig og KonfliktDette er et kurs som har til formål å ta elevene med på en musikalsk reise med krig og konflikt som bakteppe. Gjennom refleksjoner rundt ungdommenes egne konflikter i sin egen hverdag, ønsker formidlerne å ta i bruk tekster fra musikkens verden for å gjøre elevene i stand til å uttrykke følelser gjennom et aktivt forhold til sangtekstproduksjon.Undervisningen foregår i tre deler.

De1 1. I tilfluktsrommet. Rommets symbolkraft setter elevene inn i en historisk sammenheng hvor krig kontekstualiseres. Elevene hører eksempler, og bilder projisert på veggen forsterker det musikalske uttrykket. I etterkant reflekterer elevene rundt temaet krig og konflikt i ulike sammenhenger. Hvilketilfluktsrom søker man når man har det vondt i land hvor det hersker fred? Hvordan kan musikk være med å bearbeide det som er vondt?

Del 2. På Arkivet Gode tekster og melodier er blant de viktigste råvarene for en suksessfull artist. Musiker og låtmaker Askil Holm tar elevene med inn i en verden av ulike eksempler og måter å skrive tekster og musikk på. her får du mange tips til hvordan en god låt bør være. Kanskje er det ikke så vanskelig å lage en låt som du tror?

Del 3. På Arkivet. Elevene skriver sine egne låter basert på den inspirasjonen de har fått etter de to første delene. 

Book "Tekst & Musikk i Krig og konflikt" her:

KULTURSERVICE AS
c/o Gunnar Reed
Telefon: +47 90 62 48 50


02.09.2014   |   0 kommentarer

Gjennomført prosjekt: VinterrockvekoEt samarbeidsprosjekt med MOT, Hattfjelldal Kulturskole, Askil Holm, Rulle Smit og Kulturservice i spissen.

12.01.2011   |   0 kommentarer

Gjennomført prosjekt: MOT-turne 2010 & 2011MOT-turnéen er Norges største turné for ungdom, og dette er en treårig turné som skal besøke 200 lokalsamfunn med MOT. Turneen er finansiert gjennom Gjensidige stiftelsen.

12.01.2011   |   0 kommentarer